VEGANKRAMAR

En blogg om djurrätt, veganism och aktivism - Och lite däremellan!

Nytt forum!

Publicerad 2016-07-27 20:42:24 i Allmänt,

Det hände. Förra veckan så var djurförtrycket allt för påtagligt för att jag skulle hantera det. Jag var tvungen. Jag skrev en insändare då debatten höll på att spåra ur på sociala medier. Jag behövde ett nytt forum för att ventilera. 
   Det gick vägen! Jag publicerades i minst 3 tidningar, vegonorm uppmärksammade och P1 ringde upp mig och lät mig prata i några minuter om djurrätt. Det kändes skönt att få lätta lite på det tryck som skapats inom mig tack vare speciesismen.  
   Trots att det var en häftig upplevelse att få det man skrivit publicerat och uppmärksammat så vill jag nog skriva av mig oftare än jag vill bli publicerad. Här är resultatet av mina känslor kring upplevelsen. Här kan jag lätta på trycket utan att alltid behöva skicka in det som insändare. Här kan jag låta människor se att livet som vegan är enkelt. Här kan jag sprida vegansk kärlek! 
    En blogg. En blogg om veganism, aktivism och djurrätt. Från mig till er, en riktigt stor vegankram!
 
Under så lägger jag upp en printscreen från artikeln jag skrev. Hänvisar även till en länk där man kan lyssna oavbrutet - om man så vill - på mina minuter i P1!  
 
Radioprat: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/751859?programid=1120&start=51
 
Artikeln:
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-03-10 20:44:30

Jag ska våldta dig, jävla Olle!

Näää bara skoja hihi kraaam
/ Hannbert

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela